Wij, Frank Bakker en Robert Bakker, eigenaren van Bakker CrossMedia, zijn per 1 januari 2021 ieder aan een nieuw avontuur begonnen en voor het eerst in ruim 30 jaar zonder elkaar.

Na elkaar jarenlang te hebben geïnspireerd en veel van elkaar te hebben geleerd is het nu dan echt tijd geworden om op eigen benen te staan.
In goede harmonie en met vele mooie herinneringen sluiten we dit prachtige hoofdstuk af.

We hebben geweldige projecten gemaakt met prachtige partners en hopen dat in de toekomst te blijven doen, zij het in een andere vorm:
 

Frank Unlimited

Frank is begonnen met “Frank Unlimited, creatieve communicatie”.
En de naam zegt het al: de ongelimiteerde mogelijkheden van creatieve communicatie blijven Frank boeien en zal ook in het nieuwe bedrijf zijn drijfveer blijven.
E-mail: frank@frankunlimited.nl

W: frankunlimited.nl

Tel: 06 532 928 79
 

Bakker Interactief

Robert zal zich met Bakker Interactief hoofdzakelijk blijven richten op de online projecten. Daarnaast zal Robert ‘later in 2021’ gaan beginnen met het coachen en ondersteunen van ondernemers.
Email: Robert@bakkerinteractief.nl

W: bakkerinteractief.nl
Tel: 06 536 200 01
 

Marita 

Voor Marita onze zus, steun en toeverlaat was dit een goed moment om een nieuwe weg in te slaan. Marita heeft een hele mooie uitdaging gevonden in de financiële sector. Wij zijn Marita heel dankbaar voor haar onvoorwaardelijke loyaliteit, betrouwbaarheid en inzet al die jaren. 


Tot slot

Bakker Crossmedia blijft nog wel even in de lucht, om alle administratieve elementen af te ronden. Je kan ons bereiken onder de gebruikelijke e-mail en telefoonnummers
 
Tot ziens!
Frank, Robert & Marita