Het nieuwe werken

Het nieuwe werken voor Frank

Geplaatst op 20 november 2012 door frank

Ja, ja het nieuwe werken.
Het is niet voor iedereen weggelegd en ook niet iedereen kan met dit fenomeen omgaan. Maar voor mij is het ideaal!
Hoewel?
Sinds we Bakker CrossMedia zijn gestart, heb ik voor me zelf het nieuwe werken ingesteld. Voor mij houd het in, dat ik zelf mijn werktijden en werkplek bepaal.
Ik woon redelijk ver van de zaak. Niet zo zeer in kliometers, ca. 25km, maar meer vanwege de Coentunnel en haar files. de afgelopen 16 jaar of zo reed ik elke ochtend om ca. 7.30 uur naar de zaak. Bij hoge uitzondering kwam ik dan om ca. 8.15/8.30 uur aan. In dat geval heb ik al een kwartier tot half uur langer in de auto gezeten dan met helemaal geen file. Dus dat accepteer ik dan al. En bij hoge uitzondering. Want meestal arriveerde ik veel later. Een half uur tot een uur later was echt geen uitzondering. Wat een drama.

Ondanks dat ik een iPad in mijn stuurwiel had geklemd en mijn smartphone in mijn andere hand, was het toch altijd een ramp om deel te moeten uitmaken van het dagelijkse fileleed.
Dat is nu anders. Ik start thuis op om ca. 8 uur (laptop open, mail) en Ik rij pas naar de zaak als de file voorbij is. Of ik ga helemaal niet naar de zaak en ben de hele dag thuis aan het werk. Heerlijk en ideaal voor mij.


Bakker CrossMedia

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten