Over Bakker CrossMedia

Frank en Robert

Crossmediaal communiceren bood nog nooit zoveel kansen als nu. Maar wat communiceer je met wie, hoe, waar en wanneer? Wat maakt jou onderscheidend en hoe zorg je dat je gevonden wordt? Als crossmediaregisseurs nemen wij je die zorgen uit handen. Onze beste plannen en ideeën bedenken wij om jouw doelstellingen waar te maken! Online en offline creatief en effectief.

Bakker Crossmedia helpt bij het bereiken van je marketingdoelstellingen. Het sterkst zijn wij daar waar wij voor jouw doelgroepen een aanpak kunnen uitwerken van verschillende communicatiemiddelen en uiteenlopende communicatiekanalen. Optimaal met elkaar gecombineerd om jouw doelen te bereiken.

Social media en internet spelen daarbij een steeds grotere rol, maar ook offline zien wij nog steeds talloze kansen om jouw plannen van een stevig fundament te voorzien. Met printmedia als mailings, folders en brochures, maar ook bedrukte givaways en zelfs de signing van jouw pand of winkel!

Wij, Frank en Robert Bakker, hebben in het kielzog van onze vader in meer dan twintig jaar tijd een brede ervaring en dito netwerk opgebouwd in de communicatiebranche en grafische industrie. Samen met onze collega’s en netwerkpartners beheersen wij alle disciplines van het communicatievak. Concept, creatie en de productie voor online en offline, wij regisseren het allemaal.

Daag ons uit!

Frank & Robert Bakker, CrossMediaregisseurs


Bakker CrossMedia