Portfolio
rocket rocket animated
Bakker CrossMedia > Portfolio > Huisstijl & Company communicatie

Huisstijl & Company communicatie

  • Project: Huisstijl & Company communicatie
  • Techniek: Diverse druktechnieken en materialen.
drukwerk Thema: evenementen Thema: film design offline

Als je een bedrijf wilt starten, dan is naam, beeldmerk en uitstraling enorm belangrijk.
Wat wil je ermee vertellen en hoe communiceren de elementen en het logo. En op welke manier wil je bij jouw doelgroep overkomen.
Allemaal vragen waar wij antwoord op geven o.a. door vormgeving met visie van de huisstijl en andere communicatie elementen.
En zo’n exercitie is een leuk, maar ook intensief traject met soms veel brainstormen, luisteren en creatief voorstellen.
Hieronder hebben we wat voorbeelden, om je te inspireren, wellicht?

rotateJarenlange relatie tot volle tevredenheid

“Al twintig jaar werk ik met heel veel plezier samen met Bakker CrossMedia. Of het nou gaat om ontwerpen, drukken of première-registratie, bij dit bedrijf kun je altijd terecht. De samenwerking begon voor het drukken van een film affiche en heeft door de jaren heen geleid tot o.a. het uitnodigingstraject rondom de diverse openingen van het nieuwe museumgebouw van Eye in 2012, maar bijv. ook de communicatie voor alle edities van het jaarlijkse Eye Filmbal.”

Marnix van Wijk, Publiciteitsmanager, Eye Filmmuseum

arrow left  arrow right

rotateAl meer dan 10 jaar onze partner voor CrossMedia.

Vanaf het moment dat ik zelf ondernemer ben geworden, zo’n 10 jaar geleden, zijn Frank en Robert van Bakker Crossmedia onze communicatiepartner en hebben wij ons promotiemateriaal, marketing uitingen en website door hen laten herontwikkelen en implementeren.
De wijze waarop zij zich verdiepen in je business, je adviseren en uiteindelijk dat vertalen naar promotie en marketing is ronduit professioneel!

Bart Maas, CEO, Holland Talent Group

arrow left  arrow right

rotateBakker Cross Media altijd je steun en toeverlaat!

Ik werk al bijna 30 jaar samen met Frank en Robert. De creativiteit en de klantgerichtheid maken nog steeds indruk. Telkens als ik van baan veranderde, nam ik Bakker CrossMedia mee en telkens weer is het prettig samenwerken of het nu gaat om vormgeving en drukwerk, virtual reality filmpjes of websites. Alle producten van hoge kwaliteit. Petje af!

Puck Bossert, Puck HR and Communications

arrow left  arrow right
Deel dit object: