Portfolio
rocket rocket animated
Bakker CrossMedia > Portfolio > Landkaart voor WWF op gerecyclede petflessen

Landkaart voor WWF op gerecyclede petflessen

  • Project: Productie landkaart
  • Klant: Wereld Natuurfonds
  • Techniek: Sublimatie print
drukwerk premiums Thema: duurzaamheid Thema: merkontwikkeling Thema: positionering design offline

Voor het Wereld Natuurfonds hebben we een landkaart geproduceerd op doek van 100% gerecyclede petflessen. Door te kiezen voor dit doek geeft het Wereld Natuurfonds nog maar eens aan dat zij het milieu & duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

De kaart is voorzien van afgestikte tunnels. Zo kunnen de jonge “rangers” de kaart ophangen met takken die ze zelf vinden in bos of tuin.

Ook informatie over duurzame productiemethodes?

Klik hier voor meer informatie
Deel dit object:

rotateOok voor het onverwachte advies

Bakker CrossMedia is alweer een ruim aantal jaren onze vaste partner voor vormgeving, communicatie en marketingmiddelen. Hoge kwaliteit en super flexibiliteit zijn standaard geworden en er wordt volop meegedacht met ons marketingteam. Toen wij hen uitdaagden op creatief gebied schroomden zij niet een partner te zoeken die op onderdelen een echte aanvulling bleek. Zo ken ik Bakker CrossMedia dus ook: zelfverzekerd genoeg om soms ook te zien dat de opdrachtgever nog beter geholpen is met advies van buitenaf. Dat vind ik klasse !

Dennis Mortier, Directeur/DGA Consolid

arrow left  arrow right

rotateJarenlange relatie tot volle tevredenheid

“Al twintig jaar werk ik met heel veel plezier samen met Bakker CrossMedia. Of het nou gaat om ontwerpen, drukken of première-registratie, bij dit bedrijf kun je altijd terecht. De samenwerking begon voor het drukken van een film affiche en heeft door de jaren heen geleid tot o.a. het uitnodigingstraject rondom de diverse openingen van het nieuwe museumgebouw van Eye in 2012, maar bijv. ook de communicatie voor alle edities van het jaarlijkse Eye Filmbal.”

Marnix van Wijk, Publiciteitsmanager, Eye Filmmuseum

arrow left  arrow right

rotateEen trouwe relatie met veel creativiteit!

Al meer dan 11 jaar werk ik samen met Bakker Crossmedia en met volle tevredenheid. Het is begonnen bij het ontwikkelen van een jaarlijkse Bollo strip in ons magazine is nu uitgegroeid tot een bureau waar we aankloppen als we creatieve oplossingen zoeken voor communicatie op onze parken. Altijd vriendelijk, meedenkend, creatief, klant- en oplossingsgericht.

Patricia van der Eijk, Teamleader Parkcommunication Landal GreenParks

arrow left  arrow right

rotateBakker Cross Media altijd je steun en toeverlaat!

Ik werk al bijna 30 jaar samen met Frank en Robert. De creativiteit en de klantgerichtheid maken nog steeds indruk. Telkens als ik van baan veranderde, nam ik Bakker CrossMedia mee en telkens weer is het prettig samenwerken of het nu gaat om vormgeving en drukwerk, virtual reality filmpjes of websites. Alle producten van hoge kwaliteit. Petje af!

Puck Bossert, Puck HR and Communications

arrow left  arrow right