Portfolio
rocket rocket animated
Bakker CrossMedia > Portfolio > Première uitnodigingen

Première uitnodigingen

  • Project: Première uitnodigingen
  • Klant: Film Industrie
  • Techniek: Diverse druktechnieken en materialen.
drukwerk Thema: evenementen Thema: film design offline

Er worden tegenwoordig veel uitnodigingen voor films en andere events verstuurd via e-mail.
Echter een mooi gekleurde enveloppe op de mat met een fysieke uitnodiging, geeft gewoon het extra cachet waar sommige events om vragen.
Wij gaan dan graag brainstormen en kijken hoe we het juiste gevoel bij de ontvanger kunnen oproepen om positief te reageren.

Natuurlijk hebben we dan een compleet première-registratie systeem opgetuigd, zodat de genodigde, online, alleen maar een code hoeft in te vullen en aangeeft met hoeveel hij/zij komt. De rest is dan al ingevuld en de verstuurder, kan het hele uitnodigingstraject online, overal volgen en editen, waar nodig.
En aan het eind kan je een excel-bestand uitdraaien voor het versturen van toegangskaarten of als lijst bij de gastenbalie.
En zo zijn er nog vele andere mogelijkheden om een uitnodigingstraject opvallend en soepel te laten verlopen.

Uitgelicht

Voor Harry Potter films hebben we ….

Harry Potter premiere overzicht

rotateJarenlange relatie tot volle tevredenheid

“Al twintig jaar werk ik met heel veel plezier samen met Bakker CrossMedia. Of het nou gaat om ontwerpen, drukken of première-registratie, bij dit bedrijf kun je altijd terecht. De samenwerking begon voor het drukken van een film affiche en heeft door de jaren heen geleid tot o.a. het uitnodigingstraject rondom de diverse openingen van het nieuwe museumgebouw van Eye in 2012, maar bijv. ook de communicatie voor alle edities van het jaarlijkse Eye Filmbal.”

Marnix van Wijk, Publiciteitsmanager, Eye Filmmuseum

Deel dit object: