Portfolio
rocket rocket animated
Bakker CrossMedia > Portfolio > Vormgeving & Print

Vormgeving & Print

  • Project: Vormgeving & Print
  • Techniek: Diverse druktechnieken en materialen.
drukwerk Thema: evenementen Thema: film design offline

Vormgeving & Print is een hele andere combinatie van vormgeving met online. Printprojecten moeten vaak, nadat het idee/concept ontwikkeld is, qua productieproces van achter naar voren worden bekeken, omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn in materiaalkeuze, bedrukking, bindwijze en samenstelling van diverse elementen.
En daarom is het enorm belangrijk dat we, naast onze eigen expertise, heel goede partners om ons heen hebben, zodat we samen een mooi eindproduct afleveren.
Hieronder een paar voorbeelden van projecten die wij hebben ontwikkeld, vormgegeven en ook de productie hebben begeleid.

Uitgelicht

Voor Harry Potter films hebben we ….

rotateJarenlange relatie tot volle tevredenheid

“Al twintig jaar werk ik met heel veel plezier samen met Bakker CrossMedia. Of het nou gaat om ontwerpen, drukken of première-registratie, bij dit bedrijf kun je altijd terecht. De samenwerking begon voor het drukken van een film affiche en heeft door de jaren heen geleid tot o.a. het uitnodigingstraject rondom de diverse openingen van het nieuwe museumgebouw van Eye in 2012, maar bijv. ook de communicatie voor alle edities van het jaarlijkse Eye Filmbal.”

Marnix van Wijk, Publiciteitsmanager, Eye Filmmuseum

arrow left  arrow right

rotateAl meer dan 10 jaar onze partner voor CrossMedia.

Vanaf het moment dat ik zelf ondernemer ben geworden, zo’n 10 jaar geleden, zijn Frank en Robert van Bakker Crossmedia onze communicatiepartner en hebben wij ons promotiemateriaal, marketing uitingen en website door hen laten herontwikkelen en implementeren.
De wijze waarop zij zich verdiepen in je business, je adviseren en uiteindelijk dat vertalen naar promotie en marketing is ronduit professioneel!

Bart Maas, CEO, Holland Talent Group

arrow left  arrow right

rotateBakker Cross Media altijd je steun en toeverlaat!

Ik werk al bijna 30 jaar samen met Frank en Robert. De creativiteit en de klantgerichtheid maken nog steeds indruk. Telkens als ik van baan veranderde, nam ik Bakker CrossMedia mee en telkens weer is het prettig samenwerken of het nu gaat om vormgeving en drukwerk, virtual reality filmpjes of websites. Alle producten van hoge kwaliteit. Petje af!

Puck Bossert, Puck HR and Communications

arrow left  arrow right
Deel dit object: