Recepten- en inspiratieboek “Lekkerraw”

Geplaatst op 20 april 2014 door frank

Project: Lekkerraw receptenboek
Klant: LekkerRaw - Sandra de Vos
Bijzonderheden: - Bedenkster en auteur Sandra de Vos was even enthousiast als kritisch. Het uiteindelijke boek kwam tot stand dankzij vele intensieve sparringsessies. - Tijdens het creatieve proces fungeerden wij tegelijkertijd als strenge projectmanager en ondersteunende coach om het maximale uit deze productie te halen. - Voor het omslag is gebruik gemaakt van soft-touchlaminaat. Hierdoor voelt het boek 'fluweelzacht' aan en heb je ook meer grip, voor als je met het boek in één hand in de keuken staat...

Met en voor superfood adept Sandra de Vos hebben we een schitterend receptenboek gerealiseerd.

Omschrijving
De Uitdaging: Ontwikkel en produceer een kookboek met meer dan 60 raw recepten en bijbehorende achtergrondinformatie.
Ons antwoord: Een frisse en zeer fraaie vormgeving van het recepten- en inspiratieboek, waarvan we de opmaak, het drukwerk en de logistieke afhandeling richting voorinschrijvers en verkooppunten verzorgden.

Opvallend
  • Bedenkster en auteur Sandra de Vos was even enthousiast als kritisch. Het uiteindelijke boek kwam tot stand dankzij vele intensieve sparringsessies.
  • Tijdens het creatieve proces fungeerden wij tegelijkertijd als strenge projectmanager en ondersteunende coach om het maximale uit deze productie te halen.
  • Voor het omslag is gebruik gemaakt van soft-touchlaminaat. Hierdoor voelt het boek ‘fluweelzacht’ aan en heb je ook meer grip, voor als je met het boek in één hand in de keuken staat…

2013-12-11 08.38.21Sandra en haar zus, tevens fotograaf van het boek, Suzanne de Vos beoordelen het drukwerk aan de pers…

2013-12-11 08.35.52
…en op de gedrukte pallets.

2013-12-11 09.28.30Ook projectmanager Frank Bakker was uiteraard aanwezig.

2013-12-19 16.18.50
Helemaal Happy!

2013-12-19 16.19.46


Bakker CrossMedia

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten